Kurucumuz Tuğba BALIKLI'nın Kariyer.Net Röportajı


Kurucumuz Tuğba BALIKLI'nın Kariyer.Net Röportajı
Eklenme tarihi : 2021-11-27 12:35:44
Görüntüleme : 10875

Bağımsız denetim güvene dayanır!

Finansal raporlama konularında uluslararası standartlarda hizmet sunan Balıklı Audit Advisory’nin; İK politikalarını ve gelecek planlarını şirketimizin kurucusu Tuğba BALIKLI’dan dinledik…

Yapılanmanız hakkında bilgi alabilir miyiz? Şu anda bünyenizde kaç kişi çalışıyor?

Denetim, danışmanlık ve muhasebe alanlarında ulusal ve uluslararası 20’den fazla sektörde 9 kişi ile birlikte hizmet veriyoruz. Asistanlarımız dışındaki uzman ekibimiz uluslararası alanda kendini kanıtlamış olan “Big 4” şirketlerinde deneyime sahipler. Ayrıca tüm bu bölümlerin bilgi ve tecrübelerini içeren akademi bölümümüz var.

Firmanızda İK departmanı hangi süreçleri yönetiyor?

İnsan kaynakları departmanımız işe alım sürecinden, performans değerlendirilmesine kadar olan tüm süreçlerde yer alıyor. Şirket olarak önceliğimiz personelimizin motivasyonunu yüksek tutup, bir ekip olarak yıllık hedeflerimizi gerçekleştirebilmek.

Hedeflerimize ulaşabilmek için yıl içerisinde ekibimizi performans değerlendirmeleri sonucunda tamamlayıcı veya geliştirici eğitimlerle destekliyoruz. Ayrıca İK departmanımız farklı tecrübedeki çalışanların yıllık kariyer hedeflerini oluşturuyor ve yeni başlayan asistanlarımızı “AudiTalks” mentorluk programına dahil edip, onlar için özel hedef planlama yapıyor ve takip sürecini yönetiyor.

Sektörünüze özel adayları seçerken hangi niteliklere önem veriyorsunuz?

Bildiğiniz üzere “Bağımsız denetim” güvene dayalı bir hizmettir. Müşterilerimize verdiğimiz en önemli değer güven olduğu için bu özelliğe çok dikkat ediyoruz. Bunun dışında mesleğe karşı ilgili ve heyecanlı adaylara öncelik veriyoruz.

Çalışanlarınıza yönelik motivasyon uygulamalarınızı anlatır mısınız? Çalışan bağlılığı için neler yapıyorsunuz?

Ekip çalışmalarımızla elde ettiğimiz ortak başarılarımız, şirketimiz için emek veren tüm çalışanlarımızın aidiyet duygularını da perçinliyor. Böylece çalışanlarımız; hem sorumluluklarını yerine getirmek için daha motive oluyorlar hem de şirketimize karşı bağlılık kazanıyorlar. Biz de bunun değerini bilerek; ekibimizin başarılarını takdir ediyor, destekliyor ve onları ödüllendiriyoruz.

Gelecek dönemdeki projeleriniz arasında neler var?

Uluslararası pazarlardaki payımızı büyütmeyi ve akademi departmanı aracılığıyla tüm bilgi ve tecrübelerimizi daha fazla kişiye aktarmayı hedefliyoruz.

https://www.kariyer.net/ik-blog/bagimsiz-denetim-guvene-dayanir/


Hizmetlerimiz

Denetim ve Güvence

Danışmanlık ve Güvence

Muhasebe

Benzer Blog Yazıları